Els treballadors d'HP protesten pels darrers acomiadaments a la companyia

Els treballadors d'HP han protestat al pas de l'autopista AP-7 per Sant Cugat / Foto: CGT

Economia

Publicat el 6/nov/13 per Judith Cañamares

Els treballadors adherits a CGT de la companyia amb seu a Sant Cugat HP han protestat aquest dimecres per la quinzena d'acomiadaments que s'han produït a l'octubre a la planta local, segons el sindicat. CGT apunta que aquesta xifra augmenta a prop de 40 arreu de l'Estat espanyol. El sindicat prepara una nova mobilització per a desembre.

El responsable sindical de CGT a HP Consultoria, Jordi Saladie, ha expressat que hi ha un clima d'inseguretat i nerviosisme entre els treballadors pels constants acomiadaments que critiquen. Per aquest motiu, alguns treballadors de la planta santcugatenca s'han desplaçat fins a un dels ponts que creuen l'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat per fer visible aquesta problemàtica. Saladie ha concretat que l'empresa ha acomiadat prop d'una quarantena de treballadors aquest octubre, 15 dels quals a la planta local.

Jordi Saladie

Per tancar l'any fiscal amb beneficis han decidit acomiadar entre 30 i 40 persones. La idea és aconseguir fixar el que ja teníem, un acord de no acomiadaments, perquè tothom estigués tranquil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els treballadors ja preparen altres protestes per fer palès a la direcció d'HP el seu descontentament en aquest àmbit i retornar la tranquil·litat als empleats de l'empresa. A principis de desembre els empleats faran una mobilització, coincidint amb un acte de la companyia informàtica a Barcelona.