El pressupost del 2012 tancarà amb superàvit

Façana de l'ajuntament

Economia

Publicat el 2/mar/13 per Marc Sala

Els comptes municipals del 2012 es tancaran amb superàvit, tal com ha avançat l'alcaldessa, Mercè Conesa, en una entrevista a Cugat.cat. Conesa ha destacat la importància que la corporació no generi dèficit, ja que això evita haver de sotmetre's a un pla de sanejament, obre la porta a obtenir crèdit de les entitats financeres i permet pagar els proveïdors a 50 dies. Els números definitius de la liquidació del 2012 es presentaran al proper ple municipal.


MIRA-HO A CUGAT TV

Al proper ple municipal es presentaran les xifres finals de la liquidació del pressupost de l'any passat, és a dir, tota la informació relativa al que ha ingressat i el que ha gastat l'Ajuntament. Conesa ha llançat un missatge de tranquil·litat amb relació als comptes municipals i assegura que el control de la despesa ha permès liquidar el pressupost amb un petit superàvit que evitarà haver de sotmetre's a un pla de sanejament.

Mercè Conesa

No hem fet dèficit. Això ha de tranquil·litzar els santcugatencs. No gastem més del que ingressem i presentarem superàvit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa també ha destacat que aquest equilibri pressupostari permet també mantenir l'Ajuntament per sota del llindar del 75% d'endeutament i que, fins i tot, aquest índex es podria reduir en 'cinc o sis punts percentuals'. Aquest fet és important per complir la llei i per tenir opcions d'accedir al crèdit de les entitats financeres.