SAGE serà la primera multinacional instal·lada al Catalana Parc de Can Sant Joan

El complex Catalana Parc / Font: alquileroficinasbarcelona.net

Economia

Publicat el 25/nov/11 per Jon Sindreu

La multinacional SAGE serà el primer gran ocupant de Catalana Parc, l'espai de negocis de Catalana Occident inaugurat aquest juliol a la zona santcugatenca de Can Sant Joan. La companyia de 'software' de gestió empresarial ha llogat 3.850 metres quadrats d'oficines del parc, dins la seva nova estratègia d'expansió a Catalunya.

SAGE ha decidit renovar-se i ha abandonat les seves antigues oficines al centre de Barcelona i a Sabadell per instal·lar-se al polígon Diagonal Mar de Barcelona i a Sant Cugat, llogant un total de 7.000 metres quadrats, dels quals més de la meitat s'ubicaran al Catalana Parc.

L'espai, creat i impulsat per Catalana Occident, està format per sis edificis i un total 28.000 metres quadrats, la meitat de zona verda, ubicats a la zona empresarial de Can Sant Joan. Els espais ofereixen oficines i locals comercials i estan construïts amb materials d'última generació per tal de potenciar l'estalvi energètic. SAGE és la primera multinacional a instal·lar-s'hi des de la seva inauguració el juliol passat.