Els empresaris santcugatencs se sumen al fòrum Fem Vallès per reivindicar la millora d'infraestructures

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, en una imatge d'arxiu

Economia

Publicat el 5/abr/11 per Jaume Blanché

L'associació Sant Cugat Empresarial s'ha sumat al fòrum Fem Vallès, un 'lobby' acabat de crear que demana el desenvolupament d'infraestructures, mobilitat i serveis de la comarca des d'un punt de vista empresarial. El Quart Cinturó, la comunicació amb Barcelona i més infraestructures en matèria de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) són algunes de les demandes del president de l'associació santcugatenca, Frederic Boix.

Fem Vallès ha estat creat per les patronals de la comarca Cecot i Ciesc, per la unió empresarial UEI i l'associació de professionals Via Vallès. En un principi, Sant Cugat Empresarial no hi va ser cridat, però finalment en formarà part amb la voluntat de tenir 'personalitat pròpia' i ser-hi 'influents'. Ho ha dit el seu president, Frederic Boix, que ha destacat algunes infraestructures necessàries per impulsar el potencial econòmic del sud de la comarca. A banda de les referents a la mobilitat, ha reivindicat més feina conjunta entre empreses i universitats, que Sant Cugat compti amb jutjats propis i millores en les instal·lacions elèctriques.

Boix ha subratllat què busca el nou fòrum, entès com un 'lobby'. Són declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

Fem Vallès té l'objectiu d'afavorir les infraestructures del Vallès. Volem formar-ne part des de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Dijous de la setmana vinent, es presentarà Fem Vallès a la ciutat en un acte al Trade Center, a un quart de dues de la tarda.