Recoder confirma que la crisi econòmica afecta tots els sectors de la ciutat

La construcció és un dels serveis més afectats per la crisi

Economia

Publicat el 10/ago/08 per Quim Sala

Lluís Recoder confirma que la crisi econòmica ha afectat el sector de la construcció a la nostra ciutat i explica que ara arriben els efectes a la indústria i els serveis. L'alcalde opina que actualment 'ens trobem en una època on toca estrènyer-se el cinturó' i creu que estaria bé que aquesta crisi ensenyés a tothom a consumir d'una manera més responsable.

L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, ha confirmat que el sector de la construcció no és l'únic que s'ha vist afectat per la crisi econòmica i ha explicat que la indústria i els serveis també estan notant les seves conseqüències.

Tot i aquesta situació, Recoder ha destacat el bon ritme de construcció i venda d'oficines que, segons l'alcalde, està donant un respir a l'Ajuntament i als sectors econòmics que viuen al voltant de la construcció.

Recoder ha explicat que sectors com el turístic o l'automobilístic també estan patint l'actual situació econòmica i creu que s'han de buscar fórmules per superar la crisi.

Lluís Recoder

Estan arribant els efectes a sectors que fins ara no ho havien notat. Tenim una crisi financera que s'ha de resoldre perquè està afectant a tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcalde és conscient que vivim un moment complicat però creu que l'actual situació hauria de servir perquè l'Administració i les famílies aprenguessin a gastar menys i a consumir d'una manera més responsable.