Party Fiesta abaixa la persiana i acomiada tot el personal

La botiga de Sant Cugat té quatre treballadores i està previst que tanqui el 31 de juliol

El cartell que informa de la liquidació del Party Fiesta de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Economia

Publicat avui, a les 17:20 per Sergio Morales

Party Fiesta tanca la trentena de botigues que encara funcionaven, també la de Sant Cugat. És una informació que avançava 'La Vanguardia' i que han confirmat a Cugat Mèdia des de l'establiment del carrer de Santiago Rusiñol. De fet, en aquesta botiga hi ha un cartell que, sota les paraules 'Nos vamos', informa que tots els productes estan a meitat de preu per la liquidació. Arran del tancament, 140 persones es queden al carrer; en el cas de Sant Cugat, s'hi veuen afectades quatre treballadores. Està previst que el tancament definitiu es produeixi dimecres vinent, 31 de juliol.

Segons detallava el rotatiu del Grup Godó, la cadena ha presentat un concurs de creditors i ha demanat al jutge la liquidació del negoci. Una situació d'insolvència que s'ha consolidat vuit mesos després que la companyia superés un primer concurs de creditors. En aquell moment, una societat de diversos inversors va plantejar aportar 1,4 milions d'euros amb els quals volia dinamitzar el negoci a través de la venda en línia. Tot plegat ha acabat sense funcionar i ha propiciat engegar un procés de liquidació.

Party Fiesta, especialitzat en la venda de disfresses i articles de festa, va obrir portes fa 30 anys a Barcelona, amb una botiga al centre comercial L'Illa. Des de llavors, havia arribat a tenir més d'un centenar d'establiments. La botiga de Sant Cugat va obrir fa uns 10 anys. La crisi de la Covid-19 i la competència han estat determinants per posar punt final a la història d'aquesta empresa.