Roche anuncia un ERO a 50 treballadors de la seu de Sant Cugat

L'Expedient de Regulació d'Ocupació de la multinacional suïssa afectarà el 3% de la plantilla


  • Comparteix:

Seu de Roche Diagnostics a Sant Cugat / Foto: Google Maps

Seu de Roche Diagnostics a Sant Cugat / Foto: Google Maps

La filial de Roche Diagnostics a Sant Cugat aplicarà un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà 50 treballadors, tal com confirma l'empresa en un comunicat. D'aquesta manera, l'ERO afectarà el 3% del total de la plantilla, que és de 1.455 persones. La companyia al·lega que el procediment respon a les necessitats d'adaptar-se 'als ràpids canvis del mercat sanitari espanyol i mundial', així com 'simplificar els processos de treball i accelerar la presa de decisions'. Segons informacions en mitjans, la decisió es va comunicar aquest dilluns als treballadors per videoconferència.


Una seu remodelada l'any passat

La multinacional suïssa tot just va presentar al juny de l'any passat la remodelació del complex industrial de Sant Cugat, en la qual van invertir 51 milions d'euros. Aquesta va consistir en la construcció d'un nou edifici, el soterrament i ampliació de l'aparcament i l'adaptació de l'antic edifici al nou model de treball col·laboratiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.