Jaime Ramírez, nou CEO de Fluidra

Rodriguez serà proposat per formar part del consell d'administració en la pròxima junta general ordinària d'accionistes

El nou CEO de Fluidra, Jaime Ramírez / Foto: Fluidra

Economia

Publicat el 25/maig per Redacció

La multinacional santcugatenca Fluidra ha nomenat Jaime Ramírez com a nou conseller delegat de la companyia amb efectes a partir del pròxim 1 de juny. Jaime Ramírez serà proposat per formar part del consell d'administració de l'empresa en la pròxima junta general ordinària d'accionistes. D'aquesta manera, ocuparà el lloc de l'actual CEO, Bruce Brooks, que deixarà el c àrrec el 31 d'agost, però continuarà com a conseller no executiu. Ambdós treballaran durant la resta de l'any per garantir la transició.

L'empresa ha explicat que aquest nomenament es produeix després d'un exhaustiu procés de planificació de successió. A més, apunten que la companyia prepara la seva pròxima fase de desenvolupament i expansió.

Ramírez és membre del consell d'administració de Kimberly-Clark, corporació multinacional dedicada a productes per a la cura i la higiene personal. Al llarg de la seva carrera també va ser vicepresident executiu i president de l'empresa d'eines i emmagatzematge Stanley Black & Decker Inc. Fluidra destaca que en aquesta darrera empresa, Ramírez va dirigir un negoci amb una facturació de més de 10 mil milions de dòlars.