Boehringer es prepara per contractar un centenar de persones a Sant Cugat

Així, la plantilla del Centre Global de Serveis Digitals, ubicat a Sant Cugat, augmentarà un 50%

Vista aèria de la seu santcugatenca de Boehringer Ingelheim / Foto: Boehringer Ingelheim

Economia

Publicat avui, a les 06:00 per Sara Bella

La farmacèutica Boehringer Ingelheim augmentarà la plantilla en un 50% en el Centre Global de Serveis Digitals, un hub (o espai de treball per fomentar la col·laboració) ubicat a la seu de Sant Cugat. Aquest creixement anirà acompanyat d'una inversió de més de 18 milions d'euros per cobrir les necessitats tècniques de les instal·lacions i la plantilla.

Així doncs, l'empresa contractarà prop d'un centenar de persones amb titulacions d'Informàtica, Matemàtiques, Física i Ciències de la Salut, de manera que, durant el 2024, hauria d'arribar als 300 col·laboradors. "Volem persones amb ganes de canviar el món i d'ajudar la gent a millorar la salut; gent compromesa amb la sostenibilitat i el treball en equip", ha explicat a Cugat Mèdia el responsable de Customer Excellence, Albert Codony.

El Centre Global de Serveis Digitals dona assistència en màrqueting digital i anàlisi de dades a les prop de 150 companyies afiliades que té repartides pel món. El hub es va formar l'any 2018 i, en un inici, comptava només amb cinc treballadors. Avui en té més de 200, de 12 nacionalitats diferents i paritat de gènere.

Projectes de futur immediat

Una de les novetats que ha avançat Codony a Cugat Mèdia és la inauguració del Centre d'Excel·lència en Intel·ligència Artificial, "un dels grans trending tòpics del nostre dia a dia", comenta. En aquesta nova àrea empresarial, que comptarà amb "unes instal·lacions d'avantguarda", la companyia utilitzarà la intel·ligència artificial per facilitar l'automatització de processos a totes les filials.


DECLARACIONS

Albert Codony

Sobretot volem gent amb ganes de canviar el món i ganes d'ajudar que la gent tingui més salut, motivada i compromesa amb la sostenibilitat i el treball en equip

Your browser doesn’t support HTML5 audio