Oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer per a persones majors de 65 anys

En el cas de la comarcal l'import màxim és de 900 euros per al lloguer i de 450 per habitació


  • Comparteix:

Les persones grans poden optar ja a aquesta ajuda en habitatge / Foto: Amics de la Gent Gran

Les persones grans poden optar ja a aquesta ajuda en habitatge / Foto: Amics de la Gent Gran

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert una convocatòria específica d'ajuda al lloguer per a persones majors de 65 anys. Aquells que siguin titulars d'un contracte de lloguer, habitació o cessió d'ús que constitueixi el seu domicili habitual, poden sol·licitar l'ajut fins al pròxim 27 de març a les 15h. En el cas del Vallès Occidental l'import màxim del preu del lloguer és de 900 euros per habitatge i de 450 euros per habitació.

Per demanar-lo, és necessari tenir la residència legal a Catalunya i que l'habitatge o habitació sigui la residència habitual durant tot el període pel qual es concedeixi l'ajuda. Així mateix, també s'estableix que la subvenció pot correspondre's a un màxim de 200 euros mensuals i un mínim de 20 euros.

Queden fora de la prestació aquells que visquin en el pis d'un familiar o en un pis administrat per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. També és incompatible amb altres ajuts que provinguin de l'administració pública o d'entitats públiques o privades i que es corresponguin amb les mateixes mensualitats de l'any o tinguin la mateixa finalitat.

El tràmit es pot fer electrònicament a través de la pàgina de la Generalitat, presencialment a l'Oficina Local d'Habitatge de Sant Cugat així com a les borses que formen part de la xarxa de mediació per al lloguer social i les seus de les entitats administradores dels habitatges gestionats per administracions i empreses públiques.

Més informació dels requisits AQUÍ.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.