Creix l'atur a Sant Cugat un 6% en un any

A la ciutat, hi ha 2.476 persones en situació de desocupació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'atur a Sant Cugat torna a créixer, després del respir de setembre. El municipi ha tancat octubre amb 2.476 persones en situació de desocupació, fet que suposa 9 més que el mes anterior, és a dir, un 0,36% més, segons dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat. Feia set anys que l'atur no creixia en un mes d'octubre. Amb tot, la ciutat acumula un 6% més de persones en atur que fa un any. Són 145 persones més desocupades.







La taxa d'atur registral de setembre a Sant Cugat és del 5,39%.

Vallès Occidental i Catalunya


Sant Cugat segueix la tendència de la comarca i Catalunya. Al Vallès Occidental també s'ha registrat un increment de l'atur amb 376 persones més fins a arribar a les 45.001. Tot i així, respecte a fa un any, la desocupació s'ha reduït a la comarca amb 1.294 persones menys.

A Catalunya, l'atur ha repuntat un 1,27% a l'octubre, amb 4.261 desocupats més que al setembre, segons les dades publicades pel Ministeri de Treball. Malgrat l'increment, el total de persones apuntades a les llistes dels serveis d'ocupació, 339.693, és el més baix en un mes d'octubre des del 2007 -aleshores n'hi havia 258.012-, és a dir, dels últims setze anys. En comparació amb el 2022, enguany hi ha 8.303 aturats menys (-2,39%).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.