Baixa lleugerament l'atur a Sant Cugat després de dos mesos a l'alça

A la ciutat hi ha 2.467 persones en situació de desocupació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Sant Cugat ha trencat la tendència dels darrers dos mesos i registra un lleuger descens en l'atur. El municipi té 2.467 persones en situació de desocupació, fet que representa 81 persones menys que el mes anterior, però un increment respecte a fa un any, amb un augment de 72 persones més. De fet, la tendència habitual del setembre és una reducció en la desocupació respecte a l'agost, però enguany aquest descens ha estat menor que els darrers anys.

Així, l'atur s'ha reduït a Sant Cugat un 3,18% respecte a l'agost, però s'ha incrementat 3% respecte al setembre del 2022.







La taxa d'atur registral de Sant Cugat a l'agost és del 5,75%, una de les més baixes de la comarca.

Vallès Occidental i Catalunya


Al Vallès Occidental també s'ha registrat un descens de l'atur amb 714 persones menys. És a dir, a la comarca hi ha 44.625 persones en situació de desocupació. La taxa d'atur registral del Vallès Occidental és del 10,41%.

A Catalunya, igual que a Sant Cugat, l'atur torna a baixar després de dos mesos amb 3.340 desocupats menys al setembre, un 1% menys que a l'agost. En comparació amb el 2022, hi ha 18.800 aturats menys (-5,3%). El total de persones apuntades a les llistes dels serveis d'ocupació, 335.432, és el més baix en un mes de setembre des del 2007, quan n'hi havia 259.179.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.