Sant Cugat Empresarial premia l'aposta per la innovació tecnològica i la sostenibilitat

L'entitat ha reconegut la trajectòria de Cugat Natura, VIA Empresa, Boehringer Ingelheim, Roche Diagnostics i Moventia durant la Nit del Soci


Temes relacionats

El programa 'Escenari Secret' passarà per Sant Cugat per celebrar el 30è aniversari del Teatre-Auditori (30/ago/23)

Silvia Trabalón deixa la direcció gerent de Sant Cugat Empresarial per incorporar-se a la llista del PSC (21/mar/23)


  • Comparteix:

Imatge de la segona edició de la Nit del Soci / Foto: Sant Cugat Empresarial

Imatge de la segona edició de la Nit del Soci / Foto: Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial (SCE) té clar que, amb 'el context d'incertesa econòmica i social actual', el futur passa per continuar apostant per aquelles empreses compromeses amb la sostenibilitat i la innovació tecnològica. És, per tot això, que l'entitat ha reconegut la trajectòria de les empreses Cugat Natura, VIA Empresa, Boehringer Ingelheim, Roche Diagnostics i Moventia durant la segona edició de la Nit del Soci que s'ha celebrat, aquest dijous, al restaurant Casa Fuster. A la trobada han participat 150 representants d'empreses associades.

El president de SCE, Jaume Vives, ha destacat que aquestes són empreses que "estan duent a terme una tasca especial". És per aquest mateix motiu que ha volgut "reconèixer aquestes idees, projectes i capacitat de projecció per tirar endavant iniciatives que aporten un valor" i que, per tant, han de "servir de model per a la resta d'entitats".

Les empreses reconegudes

El centre Cugat Natura, gestionat per FIATC Residències, ha estat reconegut per ser un referent en la implementació dels nous models d'atenció per a gent gran, innovadors fets a mesura de les noves exigències i necessitats.

La Nit del Soci també ha premiat la trajectòria del diari sobre empresa, economia, negoci, startup i innovació en català VIA Empresa, que enguany celebra el desè aniversari. Una dècada de recorregut amb una visió positiva sent el mitjà de comunicació amb major creixement d'audiència digital. La directora, Elena Busquests ha assenyalat que "estem en un moment màgic, de fer un salt endavant quant a expansió, d'innovar, de fer atractiva l'economia.

Una altra de les empreses guardonades ha estat Boehringer Ingelheim, empresa biofarmecèutica líder en investigació. La planta de Sant Cugat ha invertit en recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i) 46,1 milions d'euros, amb un augment del 8,2% respecte del 2021. Daniel Marquardt ha agraït a Sant Cugat Empresarial (SCE) el reconeixement, que "dona resposta al compromís de la companyia amb la innovació".

Sant Cugat Empresarial també ha reconegut la trajectòria de Roche Diagnostics, que s'ha convertit en l'empresa de biotecnologia més gran del món i líder mundial en diagnòstic in vitro. Coincidint amb el 90è aniversari de l'arribada de la companyia a Espanya i el 20è aniversari de l'obertura d'instal·lacions a Sant Cugat, Roche ha invertit 51 milions d'euros en la renovació i ampliació del campus.

Durant la vetllada també s'ha concedit una menció especial a l'empresa Moventia, especialitzada en el sector de la mobilitat sostenible, que enguany celebra el seu centenari.

L'acte també ha comptat amb la intervenció del director dels centres d'empreses de la Direcció Territorial de CaixaBank a Barcelona, José Manuel García, que ha felicitat Sant Cugat Empresarial per la iniciativa, i ha destacat que l'entitat financera continua apostant i reforçant el teixit empresarial del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.