Roche remodela el complex de Sant Cugat amb una aposta per la sostenibilitat

La remodelació de la seu ha costat a la farmacèutica 51 milions d'euros


  • Comparteix:

La multinacional Roche ha mostrat a autoritats i diferents personalitats del sector el Campus Barcelona, que es troba a Sant Cugat. La farmacèutica suïssa ha invertit 51 milions d'euros en aquest complex industrial, que, ara disposarà d'un espai de 30.000 metres quadrats on treballen 1.300 treballadors en les diferents àrees que té la filial de Sant Cugat. La visita institucional ha comptat amb la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès, el tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas; el regidor d'Empresa, Albert Salarich; i la regidora de Salut, Núria Fernández.

La remodelació del complex ubicat a Sant Cugat inclou la construcció d'un nou edifici, el soterrament i ampliació de l'aparcament i l'adaptació de l'antic edifici al nou model de treball col·laboratiu. En la visita, els assistents han recorregut les instal·lacions mentre treballadors de la farmacèutica han explicat part de la seva feina a la companyia suïssa. Des de la farmacèutica han explicat que amb aquesta remodelació, el Campus Barcelona referma l'aposta per la sostenibilitat, eliminant les emissions de C02. El General Manager de Roche Diabetes Care, Josep Maria Vallmajó, ha expressat la importància del nou espai. "Aquesta oportunitat ha de servir per renovar el nostre compromís de col·laboració amb l'ecosistema de salut del nostre país", ha afirmat Vallmajó.

Per la seva banda, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha explicat que Roche és una de les empreses amb seu a la ciutat "més important". "El vostre coneixement continua sent molt valuós per impulsar i potenciar Sant Cugat", ha afirmat Vallès.

En la cloenda de l'acte, el periodista de 'La Vanguardia' Josep Corbella ha moderat una taula rodona amb diferents experts: la directora de Biosistemak, Ane Fullaondo; la General Manager de Roche Diagnostics, Adriana Rubio; i l'adjunt a la direcció de l'Institut Català de la Salut (ICS), Francesc Iglesias. Tots ells han exposat diferents visions sobre el futur de la innovació en salut.




Josep Maria Vallmajó

Que aquesta oportunitat serveixi per millorar l'ecosistema de salut del nostre país i millorar l'accés a solucions de diagnòstic

Josep Maria Vallès

El vostre coneixement continua sent molt valuós per impulsar i potenciar la ciutat de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.