Nou servei d'assessorament en la digitalització d'empreses i comerços de Sant Cugat

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa ofereix aquest servei per promoure la transformació digital


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d'assessorament per promoure la digitalització d'empreses i comerços. El nou servei, que compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona, està dirigit a negocis de fins a nou persones treballadores i s'ofereix a través de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa, que analitzarà les necessitats dels usuaris i en farà propostes adaptades per a la seva transformació digital. El servei estarà actiu fins a final del 2022 o fins a exhaurir el pressupost, ja que compta amb una consultora especialitzada.

La consultora dedicarà 6 hores per a cada negoci. L'assessorament se centra en quatre eixos: presència i visibilitat a Internet, màrqueting i comunicació en línia, nous canals de venda i millora dels processos de gestió.

"La transformació digital és un dels reptes que les empreses, i en especial el comerç, tenen en l'actualitat, no només per a la seva supervivència, sinó de cara a la seva consolidació i creixement", ha afirmat la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, qui ha subratllat que aquest nou servei pretén acompanyar les empreses i els comerços cap a noves formes de gestió per millorar la competitivitat, augmentar la productivitat i reduir les despeses.

Amb aquest objectiu, el servei inclou quatre fases diferenciades:
  • Diagnosi: anàlisi de la situació i detecció de carències i necessitats.
  • Definició: assessorament en la definició i proposta de les accions concretes a dur a terme més adients per a cada negoci.
  • Planificació: Elaboració d'un pla de digitalització específic, definint actuacions i propostes d'implantació a curt i mitjà termini.
  • Recomanació: El servei inclou recomanació específica de les solucions a sol·licitar amb el bonus Kit Digital.


  • Kit Digital és una subvenció per a serveis i recursos de digitalització, amb imports de fins a 6.000 euros per a empreses de 3 a 9 persones treballadores, i fins a 2.000 euros per a persones autònomes o 2 persones treballadores.

    Es pot demanar l'assessorament de nou servei de l'Ajuntament a través d'aquest formulari.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.