L'Hotel Qgat, reconegut pel seu compromís amb la sostenibilitat

L'espai ha obtingut el certificat Biosphere Sustainable Lifestyle del Consell Comarcal del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

L'Hotel Qgat és una de les 37 empreses, serveis i entitats vinculades al turisme de la comarca que han obtingut el certificat Biosphere Sustainable Lifestyle. Aquest distintiu reconeix les bones pràctiques alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Organització de les Nacions Unides (ONU). L'entrega d'aquests certificats de turisme sostenible ha tingut lloc aquest dijous al Consell Comarcal del Vallès Occidental amb el president de l'ens, Ignasi Giménez; la Diputada presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, i representants dels municipis que compten amb empreses que reben la certificació.

El certificat està impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, i l'ens gestor encarregat de la implantació a la comarca és el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Per aconseguir aquesta certificació, les empreses i entitats han de treballar durant un any en la millora de la sostenibilitat, formant-se, implantant millores cada any i donant compliment a les bones pràctiques d'un manual sectorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.