Xifra rècord d'inversió de Boehringer Ingelheim en I+D+i a Sant Cugat

La companyia ha destinat 42,6 milions d'euros, més de la meitat per a investigació


  • Comparteix:

Seu de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

Seu de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

La companyia Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, ha invertit més de 42 milions d'euros en investigació, desenvolupament i innovació (I+D+i) durant el 2021. Es tracta de la xifra més alta que s'ha destinat a la planta santcugatenca, un 23% que l'exercici anterior (34,5 milions d'euros). D'aquests, més de la meitat (22,5) han estat per a investigació i 18 per a inversions industrials.

Aquestes xifres d'inversió representen el 9,6% de les vendes netes a l'Estat espanyol del segment de productes farmacèutics del 2021, que també s'han incrementat un 6,3% respecte al 2020.

En els darrers cinc anys, Boehringer Ingelheim ha invertit 170 milions d'euros a les plantes de producció i fabricació d'injectables i ampolles, ubicades a Sant Cugat. L'equip d'I+D+i de la companyia a l'Estat espanyol està format per més de 160 professionals, un 14% més que al 2020, fet que suposa ja el 10,6% de la plantilla.

Sostenibilitat
Durant el 2021, Boehringer Ingelheim Espanya va aconseguir la certificació de neutralitat del carboni. Això ha estat possible gràcies, entre d'altres, a la transformació sostenible de les instal·lacions santcugatenques amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques i carregadors elèctrics, a més de l'ús de materials reciclats i la reutilització d'aigua en els processos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.