BWT Ibèrica crearà 150 nous llocs de treball al polígon de Can Sant Joan

La companyia, que ha tancat la transacció amb l'INCASÒL, té previst invertir més de 25 milions d'euros per ampliar les seves instal·lacions


  • Comparteix:

Imatge del solar comprat per BWT / Foto: ACN

Imatge del solar comprat per BWT / Foto: ACN

BWT Ibérica crearà 150 nous llocs de treball i invertirà 25 milions d'euros per ampliar les instal·lacions que té al polígon Can Sant Joan, a Sant Cugat. Així ho ha anunciat l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) a través d'un comunicat, aquest dimarts, en el qual també ha informat que, amb aquesta transacció, el sector Can Sant Joan està pràcticament exhaurit i només queda una única parcel·la a la venda. Amb els nous terrenys, BWT disposarà d'un total de 37.943 metres quadrats de superfície i terrat i té la intenció de potenciar la distribució internacional de la companyia, dedicada a solucions per a l'optimització de l'aigua.

BWT Ibèrica pertany al grup austríac Best Water Technology Group, que té una plantilla de 5.500 treballadors. La companyia treballa en tecnologies de purificació d'aigua per a llars, indústria, comerç, hotels i municipis. Ofereix sistemes de depuració d'aigua potable i aigua utilitzada en processos farmacèutics i altres processos de producció, calefacció, calderes, refrigeració i aire condicionat, així com aigua utilitzada en piscines.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.