'Take off' impulsa els projectes de 16 empresàries de Sant Cugat

En aquesta segona edició del programa públic d'emprenedoria, alguns dels àmbits han sigut el disseny gràfic, el manteniment d'habitatges, el comerç i


Temes relacionats

Impuls als projectes empresarials de 16 dones en una nova edició del 'Take Off' ( 4/oct/21)

12 empresàries de Sant Cugat aprofiten el programa 'Take Off' per impulsar el seu projecte (16/des/20)


  • Comparteix:

Participants de la segona edició del 'TAKE OFF' amb l'organització / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Participants de la segona edició del 'TAKE OFF' amb l'organització / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La segona edició del programa d'impuls i suport a l'emprenedoria femenina 'Take Off' ha impulsat els projecte de 16 empresàries de Sant Cugat. La iniciativa, promoguda per l'Ajuntament i la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), va comptar amb 27 candidatures de les quals van sortir 16 dones seleccionades, que han rebut mentoratge durant dos mesos. Alguns dels àmbits dels projectes desenvolupats d'aquesta edició han sigut el disseny gràfic, el manteniment d'habitatges, el comerç i l'estètica, d'entre altres.

Durant l'acte de clausura, que ha tingut lloc aquest divendres a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat, s'han repartit els diplomes a les participants. L'alcaldessa Mireia Ingla ha recalcat que projectes com aquests ajuden a trencar amb els estereotips que el sector empresarial és "per a homes" i que per això des de l'àmbit públic "volen sumar esforços" per trencar aquestes barreres i fomentar el talent femení. Ingla, ha felicitat les participants i les ha encoratjat a seguir treballant en aquesta línia.

Marta Fàbregas, presidenta de la XDESC, ha indicat que aquest acte "és un reflex que s'ha fet una bona feina". Ha defensat que la paraula clau per a aconseguir tirar endavant tots els projectes és "compromís", que és "aquella paraula que fa que les coses puguin passar de ser un somni a una realitat". Mónica Puertas, participant de l'edició, ha agraït que se li hagi donat l'oportunitat i ha explicat que a significat un creixement tant en l'àmbit professional com en l'àmbit personal. Puertas ha recomanat a les dones emprenedores de Sant Cugat a participar en futures edicions del programa.

El programa 'Take Off' té una durada de dos mesos i és gratuït. Les participants treballen de forma col·laborativa i intercanvien experiències, per tal d'estimular la creativitat i la generació d'idees i millorar les seves habilitats emprenedores.






Mireia Ingla

Per això és important aquest programa del TAKE OFF i per això des de l'àmbit públic volem sumar esforços amb el sector privat per trencar aquestes barreres per fomentar el talent femení. Volem que sigueu emprenedores perquè podeu ser empresàries consolidades. Aquesta ha estat una edició d'èxit i per això entreguem diplomes a 16 dones participants.

Marta Fàbregas

la Xarxa sabem que aconseguir-ho no seria possible sense una paraula clau i aquesta paraula clau és compromís. El compromís per nosaltres és fonamental i és aquella paraula que fa que les coses puguin passar de ser un somni a ser una realitat.

Mónica Puertas

Recomano a les dones emprenedores d'aquest municipi que no s'arruguin davant les adversitats i que presentin la seva candidatura per a futures edicions d'aquest programa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.