El Women Evolution es conjura per avançar en un lideratge femení transformador

La trobada ha aplegat més de 200 persones a EsadeCreàpolis i 500 conectades en línia


  • Comparteix:

El lideratge femení avança i així s'ha posat de manifest en una nova edició del Women Evolution. El Congrés, celebrat un any més a EsadeCreàpolis, ha abordat aquest talent femení des de la salut i la innovació empresarial, reptes d'una nova era digital. Una vintena de ponents han donat forma a aquesta tercera edició a Sant Cugat, que ha reivindicat que el lideratge no només sigui femení, sinó també transformador.

Aquest ha estat un dels eixos que ha marcat la cita, a la qual han participat ponents com la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca; la degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay; i l'especialista en ginecologia i obstetrícia a Quirónsalud Rebeca Beguería, entre d'altres

Totes elles han coincidit en la necessitat de seguir avançant i incorporar a les empreses, organitzacions i institucions allò que el lideratge femení aporta. "El que volem és flexibilitat, diversitat... Posa en relleu un tipus de característiques que s'associen al lideratge femení que seran positives.", ha afirmat la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca.

I això és el que busca precisament el Women Evolution, compartir experiències, sumar iniciatives i visibilitzar el talent femení. Una iniciativa que també aplaudeixen des de l'Ajuntament per reivindicar la perspectiva de gènere també des de l'administració com a exemple, com ha destacat l'alcaldessa, Mireia Ingla.

Un exemple que l'Ajuntament portarà al nou Centre d'Emprenedoria, que també incorporarà aquesta visió des de la perspectiva de gènere, com ha defensat la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.

Dins la voluntat de visibilització del talent femení, el Women Evolution ha fet entrega dels seus premis, que han distingit cinc dones referents en els seus àmbits professionals:
  • Maria Eugènia Gay, degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB)
  • Josi Hernansáez Gibert, formadora i CEO d'Agimapeople-WMP
  • Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona
  • Cristina Oliva, directora del Campus Ciutadella UPF
  • Guillermina Baeza, empresària de la moda. Fundadora de la marca Guillermina Baeza. Premi d'honor del jurat.


  • Premiades del Women Evolution

    Enguany, el Women Evolution ha aplegat unes 200 persones en la seva versió presencial i més de 500 en línia, en una retransmissió produïda per Cugat Mèdia. La cofundadora del Women Evolution, Lídia Codinachs, s'ha mostrat agraïda per l'alta participació, així com pel suport dels patrocinadors i dels ponents.

    Així, el Women Evolution mira ja cap a la que serà la seva quarta edició.








    Mònica Roca

    El que volem és flexibilitat, diversitat.. Posa en relleu un tipus de característiques que s'associen al lideratge femení que seran positives.

    Mireia Ingla

    Com a administració hem de donar exemple. Si som un govern feminista fem polítiques públiques feministes. Això es fa cada dia i arreu.

    Elena Vila

    El nostre gran objectiu és que totes aquestes accions es centralitzin al nou Centre d'Emprenedoria, que esperem inaugurar l'any vinent. Hi haurà una línia estratègica orientada a la dona i l'empresa.

    Lídia Codinachs

    Estem molt agraïdes a totes les marques, les assistents i als ponents.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.