Renfe garanteix el 85% del servei de rodalies durant els dies de vaga

El sindicat Semaf ha convocat vuit jornades de vaga


  • Comparteix:

Imatge de l'estació de Renfe de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge de l'estació de Renfe de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El servei de Rodalies de Renfe, amb pas per Sant Cugat amb l'R8, funcionarà com a mínim amb el 85% dels trens durants els dies de vaga convocats pel sindicat Semaf, segons ha informat l'operadora. El departament d'Empresa i Ocupació i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana han establert els serveis mínims per aquestes jornades, que tindran lloc el 30 de setembre i l'1,4, 5, 7, 8, 11 i 12 d'octubre. El sindicat reclama més maquinistes.

Segons els horaris de la vaga convocada, els dies 30 de setembre i 1, 5, 8, 11 i 12 d'octubre els serveis mínims s'allargaran durant tota la jornada. En canvi, el 4 d'octubre es garantirà el servei establert entre les 5 hores i les 9 hores, entre les 14 hores i les 16 hores i entre les 18 hores i les 22 hores. El 7 d'octubre els serveis mínims s'aplicaran entre les 7 i les 9 hores, entre les 12 i les 16 hores, i entre les 18 i les 22 hores.

Els serveis mínims per als trens de mitjana distància és del 65% i del 72% per a l'Alta Velocitat i la llarga distància.

Canvis i reembolsament de bitllets
Els passatgers que haguin adquirit amb antel·lació els bitllets per serveis afectats per la convocatòria de vaga poden solicitar el canvi o reembolsament sense cap cost adicional. Es pot consultar més informació al telèfon 902 320 320, a la web www.renfe.com i al Twitter @Renfe.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.