Sant Cugat, segona ciutat catalana amb major renda per habitant

El PIB per habitant de Sant Cugat el 2019 és de 54.200 euros, un 4% més que l'any anterior


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat continua sent una de les ciutats catalanes amb el PIB per habitant més alt. Segons les últimes dades publicades per l'Idescat, que fan referència a un avançament del 2019, Sant Cugat registra un PIB de 54.200 euros per habitant, un 4% més que el 2018, i només per sota, en el rànquing de municipis de més de 50.000 habitants, del Prat de Llobregat (67.200 euros/habitant).

En total, el PIB del municipi el 2019 va ser de 4.922,5 milions d'euros, la xifra més alta des que es tenen dades. Per habitant, la dada és un 64,7% superior a la mitjana catalana.

En la llista de municipis de més de 50.000 habitants, al Prat de Llobregat i Sant Cugat la segueixen Barcelona, Girona, Granollers, Tarragona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat i Lleida, tots per sobre de la mitjana catalana. En canvi, n'hi ha 14 per sota. A la cua d'aquest grup hi ha Santa Coloma de Gramenet, amb un PIB per càpita de 12.300 euros, molt lluny de la mitjana catalana de 32.900, malgrat créixer un 4,2% en un any. La segueixen Badalona, Vilanova i la Geltrú, Castelldefels i Viladecans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.