Aquests són els comerços de Sant Cugat afectats per l'obligació de tancar de 22 a 7 hores

La limitació se suma a la del 30% d'aforament per la resta d'establiments en horari habitual


  • Comparteix:

El SuperCor del carrer de la Cerdanya haurà de tancar a les 10 / Foto: Cugat Mèdia

El SuperCor del carrer de la Cerdanya haurà de tancar a les 10 / Foto: Cugat Mèdia

L'enduriment de les restriccions per les botigues de 24 hores ha acabat afectant alguns comerços que en principi podien esquivar la limitació. És el cas de les botigues annexes a les benzineres, les botigues de conveniència i les que tenen menys de 300 metres quadrats de superfície de venda, que no podran oferir productes entre les deu de la nit i les set del matí. En el cas de les benzineres, però, sí que poden seguir venent carburant durant la nit.

Uns establiments que veuran minvada la seva facturació en un horari on es venia, sobretot, tabac i alguns productes d'alimentació, com han explicat alguns dels responsables de botigues santcugatenques a Cugat Mèdia. Assenyalen que la venda d'alcohol, de fet, ja no estava permesa més enllà de les onze de la nit i que, per tant, la mesura no contribueix tampoc a evitar el 'botellón' nocturn.

Botigues de conveniència
Establiments que venen un assortiment bàsic de productes d'alimentació, diaris i revistes, articles electrònics i altres elements. Dos exemples són el Supercor de la Rambla del Celler, que ara haurà de tancar a les 10 de la nit, o el minimercat de l'Esclat de Volpelleres, que també abaixarà la persiana a la mateixa hora.

El Supercor de la Rambla del Celler / Foto: Mireia Capdevila (Cugat Mèdia)
El Supercor de la Rambla del Celler / Foto: Mireia Capdevila (Cugat Mèdia)


El Minimercat de l'Esclat / Foto: Cugat Mèdia
El Minimercat de l'Esclat / Foto: Cugat Mèdia


Annexos a gasolineres
Les botigues que formen part d'estacions de servei tampoc podran romandre oberts més enllà de les deu de la nit. Per tant, quedaran limitades només a la venda de carburant entre les deu de la nit i les set del matí. Dos exemples serien les botigues de les benzineres Repsol situades al voltant de la rotonda del Chic.

La botiga de la Repsol de la rotonda del Chic / Foto: Cugat Mèdia
La botiga de la Repsol de la rotonda del Chic / Foto: Cugat Mèdia



Ada Flores

Treballem 24 hores normalment, venem de tot menys alcohol a la nit, que està prohibit. Ens afecta perquè haurem de tancar la botiga des de les deu fins les set. No podem vendre ni tabac, ni cafès ni res de la botiga, només carburant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.