SandwiChez aterra a Sant Cugat

Es preveu que el nou local de la companyia obri portes al desembre


  • Comparteix:

El nou local se situarà al carrer Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

El nou local se situarà al carrer Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La cadena de restaurants SandwiChez aterra a Sant Cugat. Un nou establiment de la companyia catalana obrirà portes al carrer de Valldoreix número 28 previsiblement el 15 de desembre, segons ha pogut saber Cugat Mèdia. Es tracta del primer SandwiChez a la ciutat i del segon al Vallès Occidental.

Fonts de la companyia han confirmat a aquest mitjà que feia uns cinc anys que buscaven el local "idoni" a Sant Cugat i que estan "il·lusionats" amb la futura obertura d'aquest establiment perquè creuen que a la ciutat tenen públic que "encaixa" amb el producte que ofereixen. L'aforament previst del nou local, que té 190 metres quadrats, és de 78 persones a banda de la terrassa, que ja s'ha demanat a l'Ajuntament. En total hi haurà 10 persones contractades.

Imatges d'alguns dels locals de la cadena / Foto: SandwiChez
Imatges d'alguns dels locals de la cadena / Foto: SandwiChez

SandwiChez, que al novembre celebrarà el seu 10è aniversari, pretén ser un lloc tranquil i de treball on també pots gaudir de productes i ingredients que, asseguren, són de primera qualitat. Amb aquest nou local de Sant Cugat, l'empresa ja en suma 27, ja que en té 25 a Barcelona i un a Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.