La Festa de Tardor ja té lema i obre el concurs de cartells

Una 'nova normalitat' amb justícia social i una bona salut pública serà la protagonista de l'edició d'enguany


  • Comparteix:

El concurs per al nou cartell de la Festa de Tardor ja està obert / Foto: Localpres

El concurs per al nou cartell de la Festa de Tardor ja està obert / Foto: Localpres

'Que la nova normalitat no deixi ningú fora' serà el lema de la Festa de Tardor 2020, que ja ha obert el concurs de cartells. Les entitats que formen part de l'organització mantenen el compromís de la festa amb la realitat social i la crisi de la Covid-19 serà la protagonista de la 45a festa, que estarà dedicada a buscar un retorn a la normalitat en una societat 'millor que la que es va trobar la pandèmia'. El concurs, obert a tothom, té un premi econòmic de 300 euros i els treballs es poden presentar de l'1 al 14 de setembre.

Els temes de l'edició d'enguany són 'Recuperem l'equilibri, promoguem la justícia social' i 'Reivindiquem una salut pública i a l'abast de tothom', que recullen els dos vessants de la crisi, l'econòmica, amb la precarietat laboral al capdavant, i la de la salut, on el servei públic ha de ser part central. Les vuit entitats que formen la comissió assenyalen que cal garantir que tothom 'pugui guanyar-se la vida de forma digna' i una 'presa de consciència' per part de la ciutadania per 'reivindicar una sanitat propera i a l'abast de tothom'.

El jurat del concurs de cartells estarà presidit per Josep Amorós, conjuntament amb Mariana Castel, Lourdes Martínez i Eva Navarro. La comissió de la Festa de Tardor disposarà també d'un vot per decidir el guanyador. Les bases es poden consultar al web de la festa de tardor i els treballs s'hauran de presentar a l'Ateneu.


Julià Mestieri

És difícil veure què es podrà fer i esperem poder fer el màxim per mostrar el múscul del teixit associatiu. Ja estem aconseguint participació, implicació i sinergies i posar el debat sobre quina societat volem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.