Anaconda Biomed, el Taller Jeroni de Moragas i Talent Revolution, Premis Cambra 2019

Les tres empreses santcugatenques han rebut el reconeixement de la Cambra de Comerç de Terrassa


  • Comparteix:

Les empreses santcugatenques Anaconda Biomed, el Taller Jeroni de Moragas i Wisar han rebut aquest dijous el reconeixement de la Cambra de Comerç de Terrassa amb els Premis Cambra 2019. El Taller Jeroni de Moragas ha estat guardonat amb el Premi Cambra a l'Empresa Saludable mentre que l'startup de dispositius mèdics Anaconda Biomed ha estat distingida amb el Premi Cambra a l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. Pel que fa a l'empresa Wisar Talent Revolution sobre assessorament i suport digital, s'ha adjudicat el guardó a l'Empresa de Nova Creació.

Els premis s'han lliurat al Centre Cultural de Terrassa en una cerimònia on ha assistit el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, que ha recordat que el progrés econòmic i empresarial de la ciutat és 'una prioritat' per al seu govern.

Un acte marcat pel canvi a alguns governs municipals i també a la Cambra, en l'estrena com a president de Ramon Talamàs. A la cerimònia hi han assistit prop de 500 persones.

Els premiats santcugatencs
El Taller Jeroni de Moragas és una cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre dedicada a la prestació de serveis orientats a la inclusió social i laboral de persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i trastorn d'espectre autista. Fundada l'any 1973, el centre té avui un equip de 81 professionals, 35 dels quals són persones amb discapacitat, i atén a un col·lectiu de 100 usuaris. La seva gerent, Cristina Monteagudo, ha agraït el premi que els 'encoratja a continuar fent feina'. Un reconeixement de la societat a la tasca que fa l'entitat.

Anaconda Biomed és una empresa dedicada al desenvolupament de dispositius mèdics creada l'any 2015 que ha impulsat una tecnologia disruptiva per al tractament endovascular de l'ictus. Amb un equip professional format per 21 persones, la meitat de les quals dedicades exclusivament a activitats d'R+D, l’empresa està focalitzada en el desenvolupament d´un dispositiu mèdic de nova generació per al tractament dels ictus isquèmics mitjançant trombectomies mecàniques.

Creada l'any 2018, Wisar Talent Revolution ofereix suport en l'àmbit digital i tecnològic a empreses que necessiten externalitzar alguns dels seus processos interns. L'empresa facilita el contacte entre empreses i professionals que busquen mantenir una flexibilitat laboral. El servei es basa en la prestació de serveis professionals en línia, a través de teletreball. Una de les responsables, Natàlia Arango, ha assegurat que el reconeixement els 'reafirma' com a model de negoci i espera que serveixi com a aposta pel suport de les empreses de nova creació.






Cristina Monteaguda

Ens ajuda a encoratjar-nos a continuar fent la feina. A no desviar-nos dels objectius. És un reconeixement social a la tasca que fem.

Natàlia Arango

El premi representa una afirmació a què el nostre model de negoci i l'aposta pel talent val la pena i funciona. Esperem que això sigui una aposta més per tenir més oportunitats per a professionals flexibles i empreses.

Mireia Ingla

Tenim un teixit empresarial que és un tresor per a la nostra ciutat. És una prioritat per a aquest govern, que les empreses progressin, vol dir que la ciutat progressa. Els demanem també que ajudin a què la ciutat sigui més cohesionada i per a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.