Anaconda Biomed, el Taller Jeroni de Moragas i Talent Revolution, Premis Cambra 2019

Les tres empreses santcugatenques reben el reconeixement de la Cambra de Comerç de Terrassa


  • Comparteix:

El Taller Jeroni de Moragas acumula més de 25 anys / Foto: Localpres

El Taller Jeroni de Moragas acumula més de 25 anys / Foto: Localpres

Les empreses santcugatenques Anaconda Biomed, el Taller Jeroni de Moragas i Talent Revolution reben aquest divendres el reconeixement de la Cambra de Comerç de Terrassa amb els Premis Cambra 2019. El Taller Jeroni de Moragas ha estat guardonat amb el Premi Cambra a l'Empresa Saludable mentre que l'startup de dispositius mèdics Anaconda Biomed ha estat distingida amb el Premi Cambra a l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. Pel que fa a l'empresa Talent Revolution sobre assessorament i suport digital, s'ha adjudicat el guardó a l'Empresa de Nova Creació.

El Taller Jeroni de Moragas és una cooperativa d'iniciativa social i sense ànim de lucre dedicada a la prestació de serveis orientats a la inclusió social i laboral de persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual, malaltia mental i trastorn d'espectre autista. Fundada l’any 1973, el centre té avui un equip de 81 professionals, 35 dels quals són persones amb discapacitat, i atén a un col·lectiu de 100 usuaris.

Anaconda Biomed és una empresa dedicada al desenvolupament de dispositius mèdics creada l'any 2015 que ha impulsat una tecnologia disruptiva per al tractament endovascular de l'ictus. Amb un equip professional format per 21 persones, la meitat de les quals dedicades exclusivament a activitats d'R+D, l’empresa està focalitzada en el desenvolupament d´un dispositiu mèdic de nova generació per al tractament dels ictus isquèmics mitjançant trombectomies mecàniques.

Creada l'any 2018, Talent Revolution ofereix suport en l'àmbit digital i tecnològic a empreses que necessiten externalitzar alguns dels seus processos interns. L'empresa facilita el contacte entre empreses i professionals que busquen mantenir una flexibilitat laboral. El servei es basa en la prestació de serveis professionals en línia, a través de teletreball.

Els premis es lliuraran al Centre Cultural de Terrassa en una cerimònia a les vuit del vespre on assistirà el president de la Generalitat, Quim Torra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.