Carrefour obre portes al Sant Cugat Centre Comercial

La companyia compta amb 220 treballadors, 100 de l'anterior operador


Temes relacionats

Carrefour obrirà el 4 de desembre al Sant Cugat Centre Comercial (29/nov/18)


  • Comparteix:

Després de 17 anys, Carrefour torna a les instal·lacions del Sant Cugat Centre Comercial amb 8.000 metres quadrats i 220 treballadors, 100 d'ells de l'anterior operador, Eroski. Una aposta en ocupació que ha generat 120 nous llocs de feina, un 25% a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM). Una 'mirada d'oportunitats' en la creació de treball i en la dinamització comercial, segons ha qualificat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, en la inauguració d'aquest dilluns. La direcció de Carrefour ha posat en valor 'un projecte il·lusionant' i l'objectiu d'establir lligams amb el municipi i la seva gent.

Unes ganes que es podran copsar a partir d'aquest dimarts quan els clients trepitgin la superfície comercial i constatin la nova oferta del centre comercial santcugatenc. Carrefour no ha concretat quants diners ha invertit en la reforma de l'espai perquè la partida 'encara és oberta', però el que sí té clar és que Sant Cugat era una plaça a cobrir a àmbit comercial.

El director regional de Carrefour Catalunya, Jesús Inarejos, ha subratllat l'entrega de l'equip en la posada en marxa del nou hipermercat. Un espai que aporta els serveis de sempre de la marca i novetats com parafarmàcia, zona 'bio' i espai d'articles de la llar, entre d'altres.

Un altre aspecte que destaca la companyia és la possibilitat de recollir a l'hipermercat, sense cost afegit, electrodomèstics comprats on line en un termini de tres hores. Tot plegat amb una clara aposta per la proximitat i la gestió eficient dels recursos naturals, en comptar amb una central frigorífica de gas refrigerant, il·luminació led i un sistema d'aprofitament d'aigua.

La inauguració ha tingut la presència d'un centenar de persones i la representació dels grups municipals de Cs i el PP. El nou hipermercat de Carrefour és el número 21 a Barcelona.




Jesús Inarejos

Ens feia molta il·lusió tornar a Sant Cugat. Els col·laboradors han fet una aposta enorme i la companyia s'hi ha bolcat.

Carmela Fortuny

Benvingut per dinamitzar l'economia a Sant Cugat. Creant llocs de treball. Celebro aquesta actitud d'obertura i espero que la mantinguin en el temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.