Sant Cugat ja té la primera fleca [0% Gluten], ubicada al carrer Major
Moment de la inauguració
EconomiaPublicat el 18/gen/18 per Oriol Petit
La cadena de fleques sense gluten [0% Gluten] ha inaugurat aquest dijous un establiment al número 25 del carrer Major, en un acte al qual han assistit, a banda dels socis impulsors, cares conegudes com la nedadora santcugatenca Gemma Mengual i el fisioterapeuta i autor de 'Transforma la teva salut', Xevi Verdaguer. Es tracta del primer establiment d'aquestes característiques a la ciutat, amb productes frescos elaborats a l'obrador propi i pensats per a les persones celíaques o al·lèrgiques al gluten.
L'oferta inclou diversos tipus de pa, brioxeria dolça, entrepans i pizzes, a més del servei de cafeteria. Un dels quatre socis inversors a Sant Cugat, Jordi Guix, explica que volen seduir a un públic ampli i convertir-se en una fleca 'inclusiva'.
Jordi Guix
A partir de cobrir una necessitat de la gent que no pot menjar gluten, volem que qualsevol persona comenci a provar productes sense gluten. Per això és inclusiu, perquè no només el celíac o l'intolerant es trobarà millor si no consumeix gluten.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Aquesta és el cinquè local d'una franquícia nascuda fa només un any a Osona i que s'està expandint ràpidament amb presència a Vic, Granollers, Olesa i Madrid. El seu impulsor, Francesc Altarriba, ha anunciat que properament comercialitzaran una nova línia de pans amb el nom i la supervisió del fisioterapeuta i l'autor de 'Transforma la teva salut', Xevi Verdaguer.