Cecot referma la lleialtat amb Foment i considera que la patronal catalana 'no guanya res' expulsant-los

Economia

Publicat el 11/gen/18 per Acn

El president de Cecot, Antoni Abad, ha refermat 'la lleialtat' de l'entitat amb Foment del Treball i creu que la patronal catalana 'no guanya res' expulsant-los. Abad ha fet aquestes declaracions a l'esmorzar de Nadal de l'ens que s'ha celebrat aquest dijous a Terrassa i que ha arribat després que aquest dilluns la Junta Directiva de Foment aprovés un expedient d'expulsió contra Cecot. Abad s'ha mostrat 'sorprès' amb la situació actual i ha advertit que 'la desunió no aporta res'. També ha assenyalat que tot i que a vegades la forma d'actuar de les dues entitats no coincideixi aquest no és un fet 'limitatiu'.

El responsable de Cecot apunta que estan a l'espera de conèixer el contingut del document per donar-hi resposta amb 'rigor i responsabilitat'. En aquesta línia s'ha mostrat disposat a solucionar els possibles 'malentesos' que s'hagin produït i a continuar treballant al costat de Foment.

Antoni Abad

Som Foment, una confederació. Amb aquesta visió integradora, creiem que en aquests moments i sempre la desunió no aporta res. Ens convé la unitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit ha assegurat que els empresaris no volen sentir parlar de discussions internes i ha explicat que va rebre la notícia de l'expedient d'expulsió amb 'sorpresa' perquè la relació amb Foment al llarg de l'any passat havia estat cordial.