Coques i Panadons Montse ha obert un establiment al passeig de Francesc Macià número 16-20, als edificis de Promusa. L'empresa, que ja gestiona dues botigues a Terrassa, ofereix una carta amb pizzes, coques salades i dolces, truites i panadons, un tipus d'empanada típica de les comarques de Lleida.
Els ingredients són, sobretot, verdures variades acompanyades de carn, tonyina, formatge i bolets. A l'apartat de postres, es pot escollir entre coques dolces, pans de pessic, magdalenes i bandes de fruita, entre d'altres. El propietari, Josep Solé, ha explicat a Cugat.cat què són els panadons.
Josep Solé
A Terrassa està bastant estès. Són unes empanades que es feien servir per Tots Sants o Pasqua i són amb pinyons, panses o espinacs.
L'establiment ha obert fa un mes i el propietari assenyala que han aterrat a la ciutat perquè creuen que pot ser un bon mercat per als seus productes.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.