Quatre empreses santcugatenques, entre les 14 guardonades que recullen avui el Premi Cambra 2017


  • Comparteix:

Batec Mobility, Invinet Sistemes, HP i Appart810, premiades

Batec Mobility, Invinet Sistemes, HP i Appart810, premiades

Quatre empreses de Sant Cugat recolliran avui un reconeixement en la 40a edició dels Premis Cambra, que enguany premien la tasca de 14 empreses dels 12 municipis que integren la demarcació de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Els guanyadors santcugatencs són Appart810, Hewlett Packard Printing & Solutions, Batec Mobility i Invinet Services. El lliurament de premis tindrà lloc a les vuit del vespre a la masia La Tartana de Matadepera, amb la presència del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Appart810, premi Empresa de nova creació
El taller d'arquitectura i disseny santcugatenc està especialitzat en el tall i gravat làser i fabricació digital. Amb seu a Sant Cugat, l'empresa dóna suport a la tasca de professionals de l'arquitectura i el disseny en l'àmbit del modelat i el grafisme. A més ofereix serveis d'assessorament professional.

HP Printing & Computing Solutions, premi Impuls a la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament
Es dedica al disseny i desenvolupament de tecnologies i sistemes d'impressió digital 3D i impressions de gran format. El centre d'R+D d'HP acull un total de 12 negocis de la companyia i té un equip de 1.900 professionals de 61 nacionalitats diferents. Implantada a Sant Cugat des de 1985 com una fàbrica de traçadors gràfics o plòters de petit i gran format, el 1993 aquesta seu es converteix en responsable a àmbit mundial del negoci d'impressió en gran format i referent per la seva capacitat innovadora que culmina amb la invenció i la posterior introducció al mercat d'una nova tecnologia d'impressió 3D.

Batec Mobility, premi Iniciació a la Internacionalització
És una empresa de Sant Quirze amb el centre d'innovació a Sant Cugat. Es dedica a la recerca, el disseny, la fabricació i la comercialització de dispositius manuals o elèctrics i equips de mobilitat adaptats a cadires de rodes per a persones amb discapacitat física. Després de patir un accident de trànsit, el fundador va posar en marxa el 2006 un projecte per respondre a les necessitats específiques dels usuaris de cadires de rodes amb solucions tecnològiques d'alt valor afegit.

Invinet Sistemes, premi Millor Iniciativa Comercial i de Serveis
Ofereix solucions i serveis per automatitzar processos d'e-business i facturació electrònica. Fundada el 2003 com a empresa de consultoria per al desplegament de projectes B2B a Internet, el 2015 crea un portal per facilitar la gestió de processos de facturació electrònica i protocols de comunicacions amb les administracions públiques adreçat a multinacionals, pimes i autònoms. L'empresa, amb una plantilla formada per cinc treballadors, ha creat una plataforma i una app pròpia per facilitar el sistema de facturació fora de l'oficina.

La cerimònia d'entrega de premis, amb el lema 'Interconnecta't', també reconeixerà el president del Grup Lamirsa, Baldiri Miret, amb el Premi Cambra 2017 al Lideratge Empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.