HP, Batec Mobility i Invinet Sistemes, guardonades a la 40a edició dels Premis Cambra


  • Comparteix:

HP és una de les empreses guanyadores / Foto: Interempresas.net

HP és una de les empreses guanyadores / Foto: Interempresas.net

Sant Cugat situa tres empreses a la 40a edició dels Premis Cambra: Hewlett Packard Printing & Computing Solutions, Batec Mobility i Invinet Services. Els guardons, atorgats per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, han premiat 12 empreses de la demarcació de l'ens cameral.

Batec Mobility, premi a la Iniciació a la Internacionalització
L'empresa és de Sant Quirze i té el centre d'innovació a Sant Cugat. Es dedica a la recerca, disseny, fabricació i comercialització de dispositius manuals o elèctrics i equips de mobilitat adaptats a cadires de rodes per a persones amb discapacitat física. Després de patir un accident de trànsit, el fundador va posar en marxa el 2006 un projecte empresarial per respondre a les necessitats específiques dels usuaris de cadires de rodes amb solucions tecnològiques d'alt valor afegit.

HP Printing & Computing Solutions, premi a l'Impuls a la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament
La multinacional, que acaba d'iniciar les obres del centre internacional d'innovació 3D, es dedica al disseny i desenvolupament de tecnologies i sistemes d'impressió digital 3D i impressions de gran format. El centre d'R+D d'HP acull un total de 12 negocis de la companyia i té un equip de 1.900 professionals de 61 nacionalitats diferents. Implantada a Sant Cugat des del 1985 com una fàbrica de traçadors gràfics o plòters de petit i gran format, el 1993 aquesta seu es converteix en responsable a àmbit mundial del negoci d'impressió en gran format i referent per la seva capacitat innovadora que culmina amb la invenció i posterior introducció al mercat d'una nova tecnologia d'impressió 3D.

Invinet Sistemes, premi a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis
Ofereix solucions i serveis per automatitzar processos d' e-business i facturació electrònica. Fundada el 2003 com a empresa de consultoria per al desplegament de projectes B2B a Internet, el 2015 crea un portal per facilitar la gestió de processos de facturació electrònica i protocols de comunicacions amb les administracions públiques adreçat a multinacionals, pimes i autònoms. L'empresa, que té una plantilla formada per cinc treballadors, ha creat una plataforma i una app pròpia per facilitar el sistema de facturació fora de l'oficina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.