Una sala polivalent, la millora del barri del Monestir i la piscina coberta de Mira-sol seran realitat el 2017


  • Comparteix:

Els nous pressupostos preveuen una inversió de 20,7 milions que farà realitat una sala polivalent darrere del Teatre-Auditori, millores al barri del Monestir i la primera fase del complex esportiu de Mira-sol. La inversió creix un 13% i destina partides importants a la remodelació de La Unió (2,6 milions), la connexió a la xarxa d'aigua de Can Barata (0,9 milions) i la construcció del pavelló de la Guinardera (0,4 milions).

Els comptes acordats per Convergència i ERC-MES incorporen l'anunciat milió per als pressupostos participatius, més de dos per a millorar carrers i jardins i 1,4 per a mobilitat i via pública. Les inversions inclouen més de tres milions per a instal·lacions esportives, un dels quals anirà al reivindicat complex esportiu de Mira-sol. El 2017 serà una realitat la primera fase d'aquest projecte amb la piscina coberta i una sala multifuncional.

Dos pessics del pastís inversor es destinen a l'adequació d'un pavelló a l'institut Leonardo i al projecte de la Biblioteca Central, mentre que 1,3 milions aniran a parar a la promoció de pisos públics per a gent gran de Rius i Taulet.

La sala polivalent costarà un milió i dotarà la ciutat d'un espai amb sala de concerts i bucs d'assaig, oberta a l'ús ciutadà. Ho detalla el tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet.

Damià Calvet

El projecte que farem disposarà de totes les mesures de correcció, d'ús i de so. Tindrà una dotació d'un milió d'euros que implementarem al llarg de l'any.


La partida més important en inversions és la reserva de 4,8 milions per a les expropiacions de zones verdes, finançats amb un endeutament del mateix import.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.