La formatgeria Can Luc obre al carrer de Sant Bonaventura amb una aposta pel producte artesanal
El local va obrir el dimarts de la setmana passada / Foto: Can Luc
EconomiaPublicat el 26/set/16 per Albert Prat
La formatgeria Can Luc ha obert aquest mes una establiment al carrer de Sant Bonaventura número 39 amb una aposta pel producte artesà i de qualitat. Es tracta de la segona botiga que obren els seus propietaris, després de la del barri de Gràcia de Barcelona. El comerç oferirà fins a 250 referències en formatges procedents d'arreu d'Europa, degustacions, tallers i préstec d'aparells per a 'fondue' i 'raclette'.
Els productes que oferirà Can Luc tenen un denominador comú: són d'elaboradores que fabriquen els formatges a partir de la seva llet. La selecció de referències també es fa amb el criteri d'evitar l'envasat al buit. Segons un dels responsables de la botiga, Dámaso García, la intenció és crear una formatgeria d'estil francès.
Dámaso García
Som una formatgeria clàssica francesa que tracta bé el client i el producte. Trobem a faltar aquest tipus de locals a Espanya i a Catalunya.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Segons García, Sant Cugat és una bona oportunitat de negoci, ja que ofereixen 'una proposta diferent' a les formatgeries de la ciutat.