La gastronomia japonesa i les postres americanes es fusionen a la carta del Sushi & Cake
Imatge del local de Barcelona / Foto: Sushi & Cake
EconomiaPublicat el 14/jun/16 per Anna González
El restaurant Sushi & Cake obrirà la setmana vinent les portes al Sant Cugat Centre Comercial amb una proposta de gastronomia japonesa de fusió i postres americanes artesanes. Es tracta del segon establiment de les sòcies Lluïsa Muñoz i Gemma Mimoso, que van impulsar aquest projecte des del servei d'emprenedoria de l'Ajuntament.
Un any després de l'obertura del primer restaurant Sushi & Cake, al carrer de Muntaner 152 de Barcelona, la proposta arriba a Sant Cugat. Una de les propietàries, Lluïsa Muñoz, explica en què consisteix la carta del restaurant.
Lluïsa Muñoz
El més coix per al gust occidental són les postres. Per això hem incorporat les postres americanes, que fem artesanalment.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
La intenció de les responsables és convertir Sushi & Cake en una cadena de restaurants, ara que ja tenen dos establiments, el primer dels quals van impulsar amb el suport del servei municipal d'emprenedoria, com ha destacat Muñoz.
Lluïsa Muñoz
Som emprenedores que no venim del món de l'emprenedoria, sinó que som economistes. Un dia vam decidir muntar aquest negoci amb l'ajut del servei d'emprenedoria.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Sushi & Cake canvia la carta cada tres mesos i adapta els productes per a celíacs.