Un santcugatenc crea una aplicació que permet un ús responsable del mòbil per part dels menors

Captura del vídeo promocional / Foto: Youtube

Economia

Publicat el 17/feb/16 per Marc Sala

Locategy és una aplicació creada pel santcugatenc Enrique Borràs que permet opcions de localització i limitació de funcions dels dispositiu mòbils. La idea és que els pares i les mares puguin tenir constància de l'ús que els fills fan dels seus telèfons i tauletes així com conèixer on es troba l'usuari.

El sistema també permet que, en cas de pèrdua o robatori, la terminal elimini tota la informació i deixi el terminal com si mai no s'hagués utilitzat. Borràs ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que la intenció és fomentar un ús responsable.

Enrique Borràs

L'aplicació està pensada perquè el pare tingui informació. El nen té constància que el mòbil és supervisat, les dues parts en són conscients.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La família pot tenir coneixement d'on es troba l'usuari en tot moment i saber quines funcions de l'aparell utilitza. A més, també permet restringir el temps d'ús d'algunes aplicacions i anular-les durant moments concrets. A més, l'aplicació genera informes on es detalla la utilització del telèfon o la tauleta.

Locategy està disponible a la botiga de Google Play i a principis de març estarà disponible per IOS.