Marc Serrés
És una cuina que ha vingut per quedar-se. Si coincideix que hi ha una moda molt millor, però les modes passen i jo crec que la cuina japonesa s'acabarà quedant.
Serrés també ha explicat que, tot i haver-hi un auge dels restaurants de cuina japonesa, les diferències entre els diferents establiments és notable. El procés d'internacionalització que ha viscut la gastronomia nipona als diferents països on s'ha instal·lat ha donat pas a la cuina fusió.
El restaurant Zuka comença enguany un projecte d'expansió amb l'objectiu d'obrir dos establiments. A principis de març, obriran un local a Barcelona. La direcció està estudiant, a més, l'opció d'obrir un tercer restaurant a l'àrea metropolitana i estudien les ciutats de Sabadell, Terrassa i Granollers. El cofundador de Zuka Àlex Jarque ha explicat que el nou restaurant mantindrà els estàndards de qualitat que té el local de Sant Cugat.
Àlex Jarque
La percepció és que la gent vol un japonès de qualitat, amb un servei excel·lent i que se'l pugui endur a casa. Aquest és el valor diferencial que tenim.
El nou restaurant té una superfície d'uns 200 metres quadrats i donarà feina a uns 15 treballadors.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.