Mercadona obre portes a Volpelleres amb 19 nous llocs de treball

Economia

Publicat el 3/des/15 per Alba Triadó

Mercadona ha obert aquest dijous un supermercat a Volpelleres, el quart de la cadena a Sant Cugat. El centre té una plantilla de 35 treballadors, 19 dels quals són nous llocs de treball que han ocupat veïns de Sant Cugat i de poblacions de la comarca. La construcció del supermercat ha suposat una inversió de 5,7 milions d'euros en la qual han participat 50 proveïdors que han donat feina a 110 persones durant la fase de l'obra.

El responsable de Relacions Externes de Barcelona de Mercadona, Joan Gili, ha destacat que la cadena vol potenciar el comerç urbà dels barris i els municipis.

Joan Gili

La botiga forma part de la nostra aposta pels mercats municipals. La cadena acabarà l'any amb 23 supermercats als mercats municipals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'objectiu d'ubicar el supermercat a Volpelleres respon a la voluntat de dinamitzar el complex Volpelleres Centre i consolidar-lo com una nova centralitat del municipi. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que des de l'Ajuntament ja es treballa per poder ubicar un mercat al complex comercial, tot i que no ha concretat cap data.

Mercè Conesa

L'equip de comerç i el de promoció econòmica ja comença a treballar per poder ubicar l'espai mercat més tradicional com l'entenem i l'hem reproduït a Torre Blanca o a Mira-sol Centre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El supermercat té una superfície de 1.600 metres quadrats i incorpora un conjunt de mesures que redueixen fins a un 20% el consum energètic.