Carme Ruscalleda, plat fort de la 7a Jornada d'Emprenedoria de Sant Cugat
Publicat el 17/set/15 per Alba Triadó
La 7a Jornada d'Emprenedoria, organitzada per la Cambra de Terrassa, l'Ajuntament i EsadeCreapolis, tindrà lloc el 15 d'octubre al Teatre-Auditori amb el títol 'Cuina el teu projecte'. La trobada estarà especialment orientada a l'emprenedoria i a les experiències innovadores aplicades al sector de l'hostaleria i la restauració. Entre els ponents i empresaris convidats, hi destaca la cuinera Carme Ruscalleda, que serà la ponent de la conferència central.
Per cinquè any consecutiu, el Teatre-Auditori acollirà aquesta jornada que celebra la 7a edició i que s'ha consolidat com a referent a la comarca amb una participació mitjana de 800 persones.
El director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Joan Prats, està convençut que la jornada potencia el dinamisme de l'emprenedoria del sector i que està plenament consolidada.
Josep Prats
Estem convençuts que fem una activitat on l'emprenedoria té aquest dinamisme, una presència realment consolidada i significativa.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha subratllat que l'emprenedoria a Sant Cugat i a la comarca ha viscut una embranzida important els darrers anys i que ha estat, sobretot, gràcies a la col·laboració entre entitats i institucions que han entès que tots junts fan més força si coincideixen amb els objectius.
Carles Brugarolas
L'emprenedoria a Sant Cugat i la comarca han viscut una embranzida important els darrers anys i l'ha viscut sobretot per aquesta col·laboració entre entitats i institucions.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
La jornada començarà a les nou del matí i tindrà conferències d'experiències d'empreses com Europastry, Frit Ravich i Casa Ametller. El plat fort serà la conferència central a càrrec de Carme Ruscalleda, a les onze del matí, que anirà seguida per un espai de networking.
A la tarda els assistents podran escollir entre dues activitats: aprendre a finançar el seu projecte o conèixer experiències de sostenibilitat en el sector de la hostaleria i la restauració.
El Sant Cugat Empresarial s'afegirà a la iniciativa en la propera edició.