La vaga dels treballadors de Movistar, avui en una xerrada


  • Comparteix:

Persiana de la botiga de Movistar del carrer Santiago Rusiñol

Persiana de la botiga de Movistar del carrer Santiago Rusiñol

El treballador de la companyia telefònica Movistar Enrique Mosquera ofereix aquest divendres la xerrada 'La vaga dels tècnics de Movistar' a dos quarts de vuit de la tarda a la Masia de Torreblanca. A la xerrada s'explicaran els motius de la vaga i els reptes actuals que afronten els treballadors de les empreses subcontractades per Movistar. L'acte està organitzat per Podem, la CUP, Procés Constituent i ICV-EUiA.

Fa prop de tres mesos que els treballadors de les empreses subcontractades per Movistar mantenen una vaga indefinida. Entre els esculls a negociar hi ha una jornada no superior a les 40 hores setmanals, dos dies de festa a la setmana i poder controlar els diners de les subcontractades per evitar 'falsos autònoms'.

Aquest divendres, té lloc a Barcelona la segona reunió entre Telefónica i les contractes amb una representació del comitè de vaga per arribar a un acord definitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.