La rostisseria Cap a Casa obrirà les portes aquest desembre per oferir cuina tradicional

El local està situat al número 18-24 del carrer Abat Armengol / Foto: Facebook del negoci

Economia

Publicat el 5/des/16 per Paula Casadesús

La rostisseria Cap a Casa de menjar casolà per emportar aixecarà la persiana aquest desembre al carrer de l'Abat Armengol. L'establiment neix amb la idea de tornar a l'essència de la cuina d'abans. Els propietaris oferiran plats típics de fer a l'ast i menjar tradicional com escalivades, canelons o calamars farcits, així com postres. Els dies laborables l'establiment donarà l'opció de menú.

Els propietaris, Oriol Garcia i Noelia Mieres, van decidir muntar Cap a casa per 'tornar a la cuina d'abans i separar-se de la cuina moderna d'avui en dia'.

Oriol Garcia

Amb el sabor dels nostres plats tradicionals volem que els clients tornin a la seva infància o adolescència, quan anaven a dinar a casa de l'àvia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El local obrirà cada dia, tret dels dimarts, de deu del matí a dos quarts de tres del migdia, i divendres i dissabte també els vespres.