Tret de sortida a les entrevistes electorals de Cugat.cat

El plató de Cugat tv també va acollir divendres el debat electoral

Eleccions generals 2011

Publicat el 14/nov/11 per Sílvia González

Cugat.cat ha obert aquest dilluns el cicle d'entrevistes electorals amb representants de les formacions polítiques que concorren als comicis espanyols. Les entrevistes s'emetran cada dia en directe, a les nou del matí, a través de Cugat.cat, la Ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) i Twitter. Les converses amb els polítics tenen una durada de mitja hora i aborden temes econòmics, la relació Catalunya-Espanya i altres qüestions d'interès en aquesta campanya electoral. Els internautes i oients poden participar amb comentaris a Twitter amb #estc com a 'hashtag'. Es podran recuperar a Cugat tv.

El grup de comunicació multimèdia local encara l'última setmana de la campanya electoral amb la tradicional sèrie d'entrevistes a representants dels partits polítics que es presenten a les eleccions del 20-N. A partir de les nou del matí, Mar Castro condueix aquest espais que s'emet fins divendres a través de Cugat.cat, el 91.5 FM i Twitter, i que es podrà recuperar a Cugat tv.

Les entrevistes, que tenen una durada de 30 minuts, s'estructuren en tres blocs temàtics: economia, relació Catalunya-Espanya i temes diversos. Els oients i usuaris poden participar en aquest espai amb els seus comentaris, a través de l'etiqueta #estc via Twitter.

L'espai ha arrencat aquest dilluns amb la força que menys representació va obtenir als darrers comicis espanyols, ICV-EUiA. El seu president local, Joan Calderon, ha estat el primer a trepitjar el plató de Cugat tv. El relleu l'agafa aquest dimarts la presidenta republicana local d'ERC i candidata al Senat per ERC-Rcat-Sí, Mireia Ingla. L'equador de les entrevistes el protagonitza dimecres el president del PP a Sant Cugat i número 25 a les llistes per Barcelona, Jordi Carreras.

Dijous és el torn de CiU amb la presència de qui va ser candidata per la federació nacionalista a les últimes eleccions municipals, Mercè Conesa. Divendres, la número 15 del PSC per Barcelona, la terrassenca Eva Bermúdez, clourà el cicle d'entrevistes electorals de Cugat.cat.