La varietat musical centra la programació de juny d'El Siglo

Imatge d'arxiu d'El Siglo

Cultura

Publicat el 26/mai/14 per Anna González

Els concerts de diversos estils musicals omplen la programació de juny de la sala El Siglo. The Risas, EstonoesJazz, la David Mengual Free Spirits Big Band i la Barcelona Nova Fusió són algunes de les propostes.

La programació arrenca dissabte 7 de juny amb el concert de The Risas, que porta un espectacle de música, ball i festa a ritme de funk, soul i disco dels setanta. La cita és a les dotze de la nit.

Agafa el relleu el concert-vermut de diumenge 8 de juny amb EstonoesJazz a partir de dos quarts d'una del migdia.

El següent cap de setmana, el dissabte 14, serà el torn de la David Mengual Free Spirit Big Bang i el seu jazz sonor i ple de contingut. Serà a partir de dos quarts d'una del migdia. A la nit, a dos quarts de dotze, Cuba torna a El Siglo amb la Nit Cubana i la salsa i rumba del grup Lo promiscuo del Son. L'entrada té un preu de tres euros.

El diumenge 15 de juny El Siglo també ofereix una doble proposta. A partir de dos quarts d'una del migdia aterra a l'escenari la Barcelona Nova Fusió per posar ritme al concert-vermut. Proposa un repertori acústic inspirat en la música tradicional que fusiona amb estils tan diversos com els africans i el flamenc. A les set de la tarda, les Xandrines porten la seva darrera obra, 'Dona Sapiens'.

El concert de Nikol Kollars serà el protagonista del dissabte 21 de juny. L'escriptora, actriu i cantant fusionarà estils com el funk, el hip hop i el soul. L'actuació és a les dotze de la nit.

El darrer concert-vermut del mes, diumenge 22, és a càrrec de Chorando Trio, una proposta de jazz i sons brasilers a partir de dos quarts d'una del migdia.

Les propostes tanquen amb la celebració de la revetlla de Sant Joan dilluns 23 de juny amb sopar, espectacle i concert.