El Teatre-Auditori celebra 20 anys d'espectacles amb un públic fidel i expert

Cultura

Publicat el 28/set/13 per Núria Juanico

El Teatre-Auditori ha celebrat el seu vintè aniversari amb una festa que ha posat de manifest la maduresa i consolidació de l'equipament a la ciutat. Les actuacions d'Antònia Font, Bremen, Brodas Bros i el discjòquei Nicolás del Ángel han servit de fil conductor durant més de cinc hores de música, que han reunit prop d'un miler de persones i han evidenciat l'impacte del teatre a Sant Cugat.

El Teatre-Auditori ha complert 20 anys la setmana passada, i ha volgut celebrar-ho amb música. El pop-rock amb aires rurals de Bremen ha arrencat la festa a les nou del vespre amb un concert càlid i acollidor que ha deixat pas als mallorquins Antònia Font. Amb un repertori conegut pels santcugatencs, el grup ha fet cantar i ballar el públic, que ha rebut les seves cançons experimentals i surrealistes amb una ovació. El santcugatenc i baixista de Bremen, Joan Villarroya, ha destacat la importància del Teatre-Auditori en la seva trajectòria professional.

Joan Villaroya

Vaig estudiar al conservatori i recordo com es va inaugurar el Teatre-Auditori. Aquest concert és una oportunitat fantàstica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els moviments hipnòtics de la companyia Brodas Bros han encisat els santcugatencs amb una actuació que ha combinat la dansa i la música dalt de l'escenari. Segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, en aquests 20 anys l'equipament ha aconseguit crear un públic fidel, madur i expert mitjançant una programació de qualitat.

Pep Tugues

Hem aconseguit tenir un públic fidel, madur i especialitzat. Cada cop tenim més espectacles de qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La festa s'ha allargat fins a altes hores de la matinada i ha posat punt final amb la selecció musical del discjòquei Nicolás del Ángel.