'Espriu i companyia. 100 anys' recorda el poeta en un concert al Terra Dolça

Cartell del concert d'aquest divendres / Font: Terra Dolça

Cultura

Publicat el 12/jul/13 per Judith Cañamares

L'espai Terra Dolça proposa per a aquest divendres un concert homenatge a Salvador Espriu en l'any del centenari del seu naixement. El santcugatenc Joan Artigas posarà la veu i la guitarra i anirà acompanyat del clarinet, baix i flauta de Pau Domènech; el contrabaix de Jordi Gaspar, i el piano de Sergi Sirvent. L'actuació tindrà lloc a les deu de la nit i l'entrada té un preu de cinc euros.

El concert estarà dividit en dues parts i comptarà amb poemes de Salvador Espriu musicats pel santcugatenc Joan Artigas, a més d'altres peces musicades per Raimon i Ramon Muntaner, tal com ha explicat Artigas en una entrevista al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat.

Joan Artigas

Està dissenyat en dues parts. En la primera part hi haurà poemes d'Espriu musicats per mi, a més d'un musicat per Raimon i un altre musicat per Ramon Muntaner.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la segona part hi haurà altres poetes 'convidats' per Joan Artigas, com Gabriel Ferrater, Joan Salvat-Papasseit, Miquel Desclot i Miquel Martí i Pol.

No és la primera vegada que Joan Artigas musica els poetes catalans. Seu és l'espectacle 'Tot recordant Pere Quart', que Artigas va portar l'any passat a la Casa de Cultura.