Jonotrucupas actuarà a la ciutat després de passar per Itàlia i França

Jonotrucupas va néixer a Florència/ Font: Facebook.com

Cultura

Publicat el 23/feb/13 per Tamara Atienzar

Sant Cugat serà una de les set parades que farà la formació encapçalada pel santcugatenc Miquel Martínez, Jonotrucupas, en el seu recorregut europeu que ha començat aquest divendres a Florència. El grup, amb components catalans i italians, recorrerà Itàlia, França i Catalunya en nou dies i oferirà set concerts en diferents bars i sales dels tres països. Jonotrucupas arribarà a la ciutat dissabte que ve per actuar al bar musical La Bohemia.

Florència, Lió, Sant Cugat i Girona són les ciutats que Jonotrucupas recorrerà en la seva gira europea. Aquest divendres i dissabte el grup ha encetat els concerts a Florència per viatjar a Lió on actuarà dimecres i dijous. Després serà el torn de Béziers, el divendres, i hores després la formació s'aturarà a Sant Cugat per pujar dissabte que ve a l'escenari de La Bohemia. La gira finalitzarà a Girona l'endemà.

El santcugatenc i component del grup, Miquel Martínez, ha explicat que la formació es va constituïr durant una beca Erasmus i que han aprofitat la distància que els separa per fer una gira pels països d'alguns components.

Miquel Martinez

No voliem estar tot l'any sense tocar i hem decidit aprofitar la distància per fer una gira.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Jonotrucupas està formada per tres components amb un estil folk-rock que va néixer a Florència el 2012. Percussió, flauta, saxo, guitarra i la veu són els components amb els quals el grup crea les seves cançons.