David Mengual Slow Quartet farà del silenci un dels elements centrals a El Siglo

David Mengual encapçala la formació/ Font: CCB

Cultura

Publicat el 17/feb/13 per Tamara Atienzar

La formació David Mengual Slow Quartet pujarà novament a l'escenari d'El Siglo aquest diumenge per presentar un projecte que podria ser l'herència del darrer treball de Mengual, 'Maitia'. L'objectiu d'oferir un concert en grup al públic és projectar la personalitat de cada músic i convertir l'actuació en un diàleg. El taller de Lindy Hop serà l'altre plat fort de la jornada a El Siglo, una actuació de ball que celebra la seva segona edició.

Miguel Pintxo Villar al saxo, Toni Vaquer al piano, Oriol Roca a la bateria i David Mengual al contrabaix oferiran un concert on la simplicitat, l'espai i el silenci es convertiran en elements centrals del grup amb l'objectiu de lluitar contra l'excés d'informació i apostant pel lirisme. L'actuació començarà a dos quarts d'una de la tarda i es repetirà una hora després.

El Siglo acollirà, a més, un nou taller de Lindy Hop, una activitat que va començar fa una setmana. El ball, que començarà a les sis de la tarda i finalitzarà a les vuit del vespre, té un preu de 48 euros i de 40 per als socis.