'Splenda', una macroproducció sense perdre l'essència del Mag Lari

Els encertats comentaris humorístics del Mag Lari han creat una gran complicitat amb el públic santcugatenc

Cultura

Publicat el 17/nov/12 per Marina Romero

El Mag Lari ha convertit el Teatre-Auditori, aquest cap de setmana, en un nou escenari de Las Vegas per mostrar 'Splenda', un muntatge potent i espectacular que ha sorprès els espectadors santcugatencs. Persones tallades a trossos, aparicions i desaparicions de l'escenari, molta coreografia amb el fil musical de Michael Jackson i el particular sentit de l'humor d'aquest mag han estat alguns dels elements que han fet brillar aquest muntatge en l'última parada després d'un any d'actuacions.


MIRA-HO A CUGAT TV

No hi ha faltat ni la seva elegància, ni el seu sentit de l'humor, ni el seu domini escènic, ni tampoc la seva gran habilitat per fer-se seu el públic des del primer minut i provocar els riures més sonats dels espectadors adults, i dels més menuts. Aquesta vegada, però, el Mag Lari ha aterrat al Teatre-Auditori amb una macroproducció, pròpia dels muntatges que es poden veure a ciutats com Las Vegas, on la música i l'imaginari de Michael Jackson han acompanyat l'espectacle.

A Sant Cugat, el Mag Lari ha fet desaparèixer persones d'una capsa, ha tallat cossos per la meitat i s'ha arribat a transportar, en qüestió de segons, des de l'escenari fins a l'última fila de butaques del teatre, sense que el públic hagi arribat a imaginar com ha estat capaç de fer-ho. Si una cosa aconsegueix sempre el mag amb més presència i projecció del país és sorprendre qualsevol i el Teatre-Auditori no ha estat cap excepció.

Públic

M'ha agradat molt, treballen molt bé. / M'ha sorpès el número on han tallat una noia pel mig. / M'ha sorprès tant, que el tornaria a veure ara mateix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'il·lusionisme i els trucs de màgia sorprenents han estat acompanyats de sis ballarins que, sota el treball de la coreògrafa de Shakira, han omplert de ritme i moviment l'espectacle. Després d'un any d'actuacions, el Teatre-Auditori ha estat l'últim escenari que ha acollit aquest muntatge. El Mag Lari, però, ha explicat a Cugat.cat que després d'aquest muntatge de grans dimensions no tanca la porta a res, d'ara en endavant.

Mag Lari

No perquè ara hagi optat per fer aquest muntatge tan gran això vol dir que ja no pugui tornar a fer espectacle de dimensions més petites en un futur.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'Splenda' s'ha representat en quatre funcions diferents al Teatre-Auditori, i en cadascuna d'elles s'ha demostrat que el públic santcugatenc segueix sent fidel a aquest mag amb tanta personalitat.