La 19a Mostra de Teatre porta tres obres breus de Darío Fo i Isabel Clara Simó

El grup de teatre Espiral en imatge d'arxiu / Font: Avvcelm.blogspot.com.es

Cultura

Publicat el 21/oct/12 per Sara Valdés

El Grup de Teatre Espiral enceta la Mostra de Teatre 2012 amb tres peces curtes, 'El despertar' i 'La dona sola' de Darío Fo, i 'Ja t'ho deia jo', d'Isabel-Clara Simó. Les obres seran aquest diumenge al Casal de Cultura de Valldoreix a les cinc de la tarda, i l'entrada té un preu de sis euros, quatre per als joves i la gent gran.

Aquest és el 19è any que se celebra aquesta mostra, que any rere any ha aproximat autors i obres al públic santcugatenc. La directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat que tant participar com organitzar la mostra és un goig per a la companyia.

Trini Escrihuela

Per a nosaltres és un goig no sols participar, sinó organitzar la mostra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La 19a mostra continuarà amb les obres 'El Rei Sol', que representarà el grup Punt i Seguit diumenge de la setmana vinent; l'obra 'Celobert', que es representarà el segon diumenge de novembre; una adaptació d''El metge a garrotades' de Molière, que es representarà el tercer diumenge del mateix mes, i una adaptació de l'obra 'Quatre Actrius', de Benet i Jornet que suposarà la cloenda de la Mostra de Teatre 2012.